Bugi

Bugi (bugi.oulu.fi) on Blankon oma tiedostopalvelin, jonka palveluita tarjoamme jäsenillemme jäsenetuna. Tällä hetkellä tarjolla on levytilaa harjoitustöille, webbipalvelin PHP:lla terästettynä sekä MySQL-tietokanta sitä haluaville. Esimerkiksi johdatus tiedonhallintaan -kurssin harjoitustyön tekeminen onnistuu bugilla loistavasti.

Tunnusten anominen

Blankon jäsenet voivat anoa tunnuksia erityisellä lomakkeella. Kun ylläpito käsittelee hakemuksen, saat sähköpostitse toimintaohjeet salasanan hakemiseksi (haetaan kiltahuoneelta). Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi salasanaa hakiessasi.

Hakemuksia luodaan noin kerran viikossa, mutta jos et kuule mitään parin viikon aikana, voit laittaa postia ylläpidolle osoitteeseen: webmaster@blanko.fi.

Ylläpitäjät

Palvelimen pääylläpitäjinä toimii Blankon webmaster Markus Haataja. Ylläpidossa on apuna myös useita apusäätäjiä, joiden apua arvostamme kovasti.

Käyttöohjeita

Bugilla on myös hieman käyttöohjeita tietokantaan ja php:hen liittyen, joten kannattaa käydä lukemassa ne ennenkuin ottaa yhteyttä ylläpitoon.