Blanko-vaatteet

Blanko-paita

Jokaisella blankolaisella on mahdollisuus hankkia Blankon logolla ja omalla nickillä varustettu Blanko-paita. Paitatilauksia tehdään vähintään kerran vuodessa, joten tarkkaile sähköpostia! Pukemalla paidan päälle pystyt tuottamaan 100% parempaa koodia (ei tieteellisesti tutkittu) ja elämän laatu paranee muutenkin huomattavasti (ei myöskään tieteellisesti tutkittu).

Blanko-paita on tummansininen tai pinkki t-paita. Paidan etupuolelle tulee Blankon logo ja selkäpuolelle käyttäjän nickki. Näin pystyt tunnistamaan kaverin myös takaapäin! Paidan malli vaihtelee tilauksittain, sillä pyrimme valitsemaan hinta-laatusuhteeltaan parhaan vaihtoehdon. Myös hinnat vaihtelevat tilauksittain. Lisäksi naisille on oma malli olemassa.

Kiltahuoneelta saa vielä paitoja vanhalla Blanko-logolla, ilman nickkiä. Sinisen paidan hinta on 10 euroa ja pinkin 12 euroa. Paitoja on saatavilla kiltahuoneelta hallituksen kokousten yhteydessä  tai hallituksen viikottaisen kiltahuonepäivystyksen yhteydessä, torstaisin klo 13-14. Varaa mukaasi riittävä määrä euroja, tule kiltikselle, tartu hihasta hallituslaista ja paita on sinun.

 

Blanko-hupparit

Blanko-hupparit ovat paranneltu versio Blanko-paidasta, sillä ne pitävät sinut lämpimänä talvenakin! Huppareita tilataan sekä naisten että miesten malleina, värit vaihtelevat hieman tilausten välillä. Perinteisesti ainakin musta, tummansininen ja pinkki ovat kuuluneet värivalikoimiin. Blankon logo tulee hupparin selkään ja oman nickin saa rintaan.

Hupparitilauksia tehdään Blanko-paitatilausten yhteydessä, joten tarkkaile niidenkin puolesta sähköpostia aktiivisesti! Myös huppareiden mallit vaihtelevat tilausten välillä, jolloin hinnatkin muuttuvat niiden mukaisesti.

 

Jos sinulla on identiteettikriisi, vaatteita voi tilata myös nickittöminä.