Lukiovierailut

Perinteisesti blankolaiset ovat tehneet runsaasti vierailuja lukioihin ja muihin toisen asteen oppilaitoksiin rakkaan laitoksemme kanssa yhteistyössä järjestettävien lukiovierailujen merkeissä. Laitos maksaa jokaiselle esittelijälle matkakulut halvimman matkustusvaihtoehdon mukaan, minkä lisäksi saat pienen stipendin opiskelujasi edistämään. Esittelemään voi lähteä myös pareittain. Kyseessä on siis toisin sanoen loistava tilaisuus päästä käymään ilmaiseksi kotipaikkakunnalla ja saada reissusta vielä pieni korvaus!

Tarkoituksena on siis kertoa hieman tietojenkäsittelytieteiden opiskelusta sekä yliopisto-opiskelijan arjesta omasta näkökulmastaan. Tarkoitus on antaa opiskelupaikkaansa miettiville tietoa ja mielikuvia siitä, miksi kannattaisi valita TOL. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse lonkalta heittää esitystään, vaan mukaansa saa muistintueksi valmiin kalvosetin, josta voi arvostelukykyään käyttäen muotoilla oman esityksensä.

Vierailuille halukkaita opiskelijoita haetaan syksyisin Blankon säköpostilistojen kautta, joten muista olla kuulolla. Kysymyksissä voit kääntyä Blankon varapuheenjohtajan (varapuheenjohtaja(at)blanko.fi) puoleen.