Raha-asiat

Tilitiedot

Blanko ry:n tiliyhteys on POP Pankki: FI79 4744 3020 0204 07. Käytä maksaessasi aina viitenumeroa tai viestiä, mikäli laskuun sellainen liittyy.

Kulukorvaukset

Jos hankit omilla rahoillasi jotain Blankon puolesta hallituksen hyväksynnällä, täytä kulukorvauslomake. Löydät sellaisen rahastonhoitajan lokerosta kiltahuoneelta. Liitä mukaan asianomaiset tositteet, sillä ilman niitä kulukorvausta ei makseta. Jätä täytetty kulukorvauslomake tositteineen rahastonhoitajan lokeroon. Kulukorvauslomakkeen hyväksyntä vaatii hallituksen kokouksen, joten rahojen saannissa voi kestää hetki.

Myös kilometrikorvauslomake hallituksen korvattaviksi hyväksymiin matkoihin löytyy niin ikään kiltahuoneelta rahastonhoitajan laatikosta.

Blankon raha-asioiden hoito

Blankolla on hallituksessa rahastonhoitaja, jonka toimenkuvaan kuuluu yhdistyksen kirjanpidon ja rahaliikenteen hoitaminen, sekä yhdistyksen päätöksentekoon osallistuminen. Vaalikokous päättää seuraavan vuoden budjetista ja kevätkokous hyväksyy tilinpäätöksen. Katso tarkemmin säännöistä ja toimenkuvista.

Tätä sivua ylläpitää Blankon rahastonhoitaja, rahastonhoitaja at blanko.fi.